2e paasdag geopend van 12.00 tot 16.30

” Mooie paasklappers ”  met zeer aantrekkelijke

                                                      kortingen en aanbiedingen.

                                                              Alleen geldig op 2e paasdag van af 12.00 tot 16.30

 

Bezoek onze nieuwe showroom!

Onze 3 * zo grote showroom van 1215 m2 is klaar! Donderdag 22 december 2016 is onze nieuwe showroom open gegaan met knallende opening’s aanbiedingen en giga kortingen. Kijk hier voor de verbouwingsfoto’s.

Voorjaar aanbiedingen 2017

  • Bij aanschaf van een nieuwe Raclet vouwwagen ontvangt u € ???????  Op een aantal vouwwagens. Bij deze aanbieding geld op is ook echt op!
  • Bij aanschaf van een nieuwe Roadmaster vouwwagen ontvangt u € ???????

Nieuw bij Struckman Recreatie Vouwwagens & Zeilmakerij:

 ”  Matras op maat !  “

Wij hebben ons nu ook gespecialiseerd in nieuwe matrassen en kussens op maat voor uw vouwwagen, caravan of boot.

U heeft al een nieuw matras op maat en met een vocht verdelend tijk vanaf €175,- voor een ideale nachtrust.

12 Modellen opgezet te zien

Vouwwagen Specialist & Zeilmakerij

Struckman Recreatie & Zeilmakerij is de specialist op het gebied van alle type vouwwagens. Bij ons vind u geen Caravans maar wel alles op het gebied van vouwwagens en tenten. Met name vouwwagens voor gezinnen met veel ruimte maar ook vouwwagens om trekkend te kamperen en 2 persoon’s vouwwagens. De moderne vorm van kamperen anno 2017 begint bij Struckman Recreatie & Zeilmakerij.

Heeft u speciale wensen dan kunnen wij deze meestal invullen d.m.v. onze eigen zeilmakerij. Zoekt u net iets anders dan de standaard vouwwagen? Een vouwwagen met extra lang bed voor iemand boven de 2.10 m of een vouwwagen met grotere uitbouw mogelijkheid? Gezin’s grootte of een aanpassingen voor iemand met een handicap is geen probleem!

Maatwerk, in de vouwwagen, is uw optie en bij ons mogelijk !

Wij verkopen geen vouwwagen’s maar helpen u met kopen.

Bij Struckman koopt u niet alleen vouwwagens, maar de beleving van een ontspannen vakantie. Er zijn diverse modellen vouwwagens opgezet te zien. Onder andere de “Roadmaster” en de “Raclet”. Met deze modellen vouwwagens van Roadmaster, en Raclet is er volop keuze in type, prijsklasse en grootte. Hiermee kunnen wij bijna elke wens vervullen.

Daarnaast kunnen wij door uitstekende contacten met de vouwwagen fabrikanten, voor zover mogelijk, tegemoet komen aan speciale verzoeken in de vouwwagens. Alles gaat in overleg met u om de ideale vouwwagen voor u te maken.

Als vouwwagen specialist hebben wij ook alle vouwwagen banden en vele onderdelen op voorraad!

Ook kunt u bij ons terecht voor, BOVAG, onderhoudsbeurten en reparatie van de volgende merken vouwwagens :
Alpenkreuzer, Cabanon, Camp-Let, Comanche, Combicamp, Conway, Europa Camper, Holi-day-camp, Holtkamp, Jamet, Kariba, Mecinor, Paradiso, Pennine, Raclet, Roadmaster, Scout, Smitveld, Tago, Taiga, Trigano, Tundra, Vitesse, de Waard en Zambezi.

Uniek in onze service zijn de demonstraties van de vouwwagen, zodat u al voor vertrek de kneepjes van het opzetten beheerst.

Kom langs om u zelf te overtuigen!

Op de volgende pagina”s kunt u vast voorproeven, want een goede voorbereiding is al het halve werk. Wij hopen u snel te zien bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen nabij Rotterdam in Zuid Holland!