BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Uw Cabanon vouwwagen laten onderhouden in Zuid-Holland

Uw Cabanon vouwwagen vraagt om goed onderhoud en hiervoor gaat u langs bij ons bedrijf in Zuid-Holland. Zo weet u zeker dat u ook de volgende vakantie zorgeloos beleeft. Tijdens de BOVAG-onderhoudsbeurten van Struckman Recreatie in Zevenhuizen wordt uw vouwwagen op verschillende punten nagekeken en waar nodig gerepareerd, zodat u weer veilig de weg op gaat.

Zorgeloos op vakantie met een goed onderhouden Cabanon vouwwagen

Kijkt u al uit naar de volgende vakantie met uw vouwwagen van Cabanon naar bijvoorbeeld de camping in Zuid-Frankrijk of naar de geplande roadtrip met vrienden? Dan is het belangrijk dat u uw vouwwagen goed laat onderhouden, zodat u onderweg niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Door onze ervaren monteurs, goede materialen en een uitgebreide werkplaats wordt uw Cabanon vouwwagen in een mum van tijd weer in topconditie gebracht. Is de tent van de vouwwagen bijvoorbeeld beschadigd door een flinke hagelbui tijdens uw vorige reis? Geen probleem. In onze eigen zeilmakerij kunnen wij uw tent vakkundig repareren.

Laat uw vouwwagen op tijd onderhouden

Als u uw Cabanon, Trigano of Jamet vouwwagen op tijd laat keuren en onderhouden bij ons bedrijf in Zuid-Holland, dan zorgt u ervoor dat deze in de best mogelijke staat is voor uw volgende vakantie. Wilt u uw vouwwagen direct laten voorzien van goed onderhoud of wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 018-0633883 of door langs te komen bij onze vestiging in Zevenhuizen.