BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Groepstenten kopen in de omgeving Rotterdam

Wilt u een groepstent kopen in de regio Rotterdam? Bijvoorbeeld om met de hele familie of het hele sportteam in te kamperen? Of heeft u een grote tent nodig voor een evenement? In al deze gevallen zit u helemaal goed bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen. Wij hebben namelijk een groot aanbod van groepstenten en geven u graag deskundig advies. Zo vindt u zeker de tent die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Een groepstent kopen bij dé specialist

De Raclet fabriek is in Europa de grootste specialist in groepstenten en heeft een uitgebreid assortiment vouwwagens en groepstenten voor kamperen, sport, ontspanning en evenementen. Deze groepententen zijn zeer veilig en voldoen aan de laatste normen en eisen voor brandwerendheid. Het dak is gemaakt van brandvertragend pvc en de wanden van brandvertragend katoen. Ook zijn de tenten zeer eenvoudig op te zetten door een goed uitgedacht en ontwikkeld aluminium frame dat licht en eenvoudig op te zetten is. Wij vertellen u graag welke groepstent u het best kunt kopen in de omgeving Rotterdam voor uw gelegenheid.

Neem contact met ons op bij interesse of voor een tentreparatie

Raakt uw tent beschadigt? Dan kunnen wij deze supersnel repareren in onze eigen werkplaats en zeilmakerij. Wilt u graag een tent bij ons kopen? Bezoek dan onze showroom in Zevenhuizen. Bij vragen of voor meer informatie belt u naar 018-0633883. Wij staan voor u klaar.

Ons model Aquitaine Groepstent heeft de volgende typen: 540, 1080 en 810.