Groepstenten

Raclet fabriek is, Europees, grootste specialist in en voor groepstenten en hebben een uitgebreid assortiment groepstenten voor kamperen, sport, ontspanning en evenementen.Deze groepententen zijn zeer veilig en voldoen aan de laatste normen en eisen voor brandwerendheid.Het dak is gemaakt van brand vertragend PVC en de wanden van brand vertragend katoen.
Ook zijn zij zeer eenvoudig op te zetten door een uitgedachte en ontwikkeld aluminium frame dat licht en eenvoudig op te zetten is.

En mocht u schade hebben dan kunnen wij alles super snel herstellen in o.a. onze eigen zeilmakerij en werkplaats.

Ons model Aquitaine Groepstent heeft de volgende typen: 540 en 1080.

Spectaculaire aanbiedingen

Spectaculaire WINTER en VOORJAARS aanbiedingen. Met diverse actie pakketten zowel bij nieuwe en gebruikte vouwwagens.
Bekijk onze aanbiedingen

Aquitaine Type 540 (5m x 5.4m x 2.8m hoog)

Ontdek onze multifunctionele tent met 27m² oppervlakte. Als optie heeft deze groepstent een aparte ruimte met de mogelijkheid van het plaatsen van 10 bedden. De tent biedt standaard ruimte aan 48 zitplaatsen. Download hier de specificaties.

Type 1080 (5m x 10.8m x 2.8m hoog)

Deze multifunctionele tent met 54m² oppervlakte heeft als optie een aparte ruimte met de mogelijkheid van het plaatsen van 20 bedden. De tent biedt standaard ruimte aan 80 zitplaatsen.

Type 810 (5m x 8.1m x 2.8m hoog)

Deze multifunctionele tent met 41m² oppervlakte heeft als optie een aparte ruimte met de mogelijkheid van het plaatsen van 16 bedden. De tent biedt standaard ruimte aan 64 zitplaatsen.

Deze groepstenten komen uit de Raclet fabriek in Frankrijk en bestaat al sinds 1935! Party tenten kunnen wij ook leveren in diverse type, soorten en maten.