Roadmaster is een complete, gebruiksvriendelijke vouwwagen welke u kwaliteit en veiligheid tijdens uw vakantie garandeert.

Dit Nederlands top product word al 50 jaar in het brabantse Goirle gebouwd en is het resultaat van de jarenlange ervaring van de makers gecombineerd met de wensen van vele duizenden kampeerders.

Hierdoor behoord roadmaster tot één van de beste vouwwagens van Europa.

Veiligheid & Kwaliteit

Roadmaster staat bekend om zijn kwaliteit.100 % ecologisch 330 grams tentdoek rondom, zowel dak als zijwanden zijn milieu vriendelijk en veilig.

046-300x188• Waterafstotend (60 cm)
• Rot-en Schimmel-werend.
• Brandvertragend.
033-300x188

De wagenbak en bodem zijn vervaardigd van twee zijdig verzinkt plaatstaal met daaroverheen een zeer goede exterieure kwaliteit epoxie poeder voor een extra lange levensduur.

De onderzijde wordt nog eens extra van bitac voorzien zodat ook steenslag geen kans krijgt om de onderzijde te beschadigen. Het Roadmaster onderstel is het enige wat wij niet zelf maken. Dit is zo goed dat wij dit zelfs niet kunnen verbeteren. Het bestaat uit een as met grote wielen ( 155 x 13 inch ) een V disselsysteem voor extra stabiliteit en daardoor geschikt voor de extra grote disselbak. Ook de oplooprem voor een veilige reis is inbegrepen (kortere remweg).

DSCN1652-300x225Uiteraard zou u voor de winterstalling de dissel en as op een eenvoudige manier kunnen(de-)monteren.DSCN1651-300x225

Het frame van de tent bestaat uit geepoxeerde stokken die door hun eenvoud zeer makkelijk te gebruiken zijn en nagenoeg geen onderhoud behoeven.

De Ritsen van de volledige tent zijn zg. spiraal ritsen die bijna niet kapot te krijgen zijn en een zeer lange levensduur garanderen.

De tent wordt met speciaal ontwikkeld garen van nylon binnenkern en katoenen omhulsel gemaakt.

Comfort

Roadmaster is zeer comfortabel te gebruiken door 2 tot 8 personen. Boven in de deksel en op de plankkant bevinden zich 2 twee persoons matrassen met overtrek die aan zelfs zeer lange mensen slaap comfort bieden (210 x 140 cm). Door de kwaliteit van de gebruikte materialen mag u de deksel met wel 400kg belasten en de plankkant met 260 kg. Roadmaster werkt nog steeds niet met de zg. lattenbodems. Zijn de lattenbodems namelijk aan de onderzijde niet “dicht”gemaakt dan kunnen deze kou optrekken van onder uit dus minder slaap comfort. En vergeet u om de matrassen en binnententen te luchten ontstaat er schimmel of verweerde matrassen.

Comfort betekend ook : Makkelijk opzetten.
Door het uitgekiende veersysteem kunt u op een makkelijke manier Roadmaster opbouwen. Indicatie: Voor een overnachting 5 minuten. Voor “vast” kamp met voortent en luifel 20 minuten.

Dit is door 1 persoon te doen zodat de andere voor de kinderen kan zorgen. De luxe bermkeuken is ten alle tijden te gebruiken (ook onderweg). Door de magnifieke ruimte kunt u alle keukenspullen onder het gaskomfoor en wasbak kwijt, ook de gasfles. Sinds 2006 is de wagen ook te leveren zonder banken en tafel. Hierdoor ontstaat over de gehele wagenbak één grote bagageruimte. Deze wagen hebben wij uitgebracht omdat er veel gebruikers zijn die vinden dat de wagenbak alleen gebruikt wordt om te slapen en zichzelf te verkleden.

De wagenbak geeft u hierdoor veel extra bewegingsruimte. In iedere Roadmaster kunt u door middel van een luifel en/of een tussentent een uitzonderlijk grote leefruimte creëren. Bovendien is er een tweede uitbouw in de voortent te plaatsen, waardoor een extra ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld het toilet of voor een bergplaats.

De Roadmaster heeft een groot laadvermogen, u kunt maar liefst tussen de 230 en 345 kg bijladen. De door een bedplank afgeschermde bagageruimte van 1500 liter is makkelijk van buitenaf te bereiken.

Compleet

Roadmaster vouwwagens worden standaard in een uitvoering geleverd waarmee u zo op weg kunt. Dat betekent dat de vouwwagen de showroom verlaat met een wagentent,80 cm vaste luifel,en een voortent met luxe keukenuitbouw.Iedere Roadmaster heeft 1 of 2 volledig afsluitbare (insectenvrije) binnententen in de wagenbak.

De wagen is tevens standaard uitgevoerd met een Luxe bermkeuken inclusief RVS 3 pits gaskomfoor en RVS wasbak. In deze keuken is ook een bestekbak gemonteerd zodat u alle keuken spullen lekker dicht bij elkaar heeft. Ook de matras(sen) met overtrek alsmede een compleet set gordijnen met roedes wordt standaard geleverd. Ook het grondzeil voor in de voortent ontbreekt niet.

Het reservewiel met beugel, neuswiel met klem, haringzak, 2 jaar garantie zijn standaard voorzieningen bij elke Roadmaster.

Spectaculaire aanbiedingen

Spectaculaire WINTER en VOORJAARS aanbiedingen. Met diverse actie pakketten zowel bij nieuwe en gebruikte vouwwagens.
Bekijk onze aanbiedingen