BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Een luxe vouwwagen kopen in Zuid-Holland

Voor een luxe vouwwagen, zoals een Raclet vouwwagen, gaat u naar Struckman Recreatie in Zevenhuizen, Zuid-Holland. Wij verkopen namelijk diverse modellen vouwwagens, waardoor er altijd een mooi exemplaar voor u tussen zit. Neem bijvoorbeeld de vouwwagens van Roadmaster en Raclet, merken waar wij trotse dealer van zijn. Bekijk online alvast de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een Raclet vouwwagen en bezoek onze showroom in Zuid-Holland om uw ideale luxe vouwwagen te vinden.

Kies uw luxe vouwwagen uit bij ons in Zuid-Holland

Als u optimaal van uw vakantie wilt genieten, heeft u een luxe vouwwagen nodig. Een met genoeg ruimte voor alle gezinsleden en voorzien van handige extra’s. Wij bieden verschillende vouwwagens aan die aan deze criteria voldoen, zoals:

  • De Raclet Solena: met bagagerek en een zeer comfortabel bed.
  • De Roadmaster Family S: met een grote voortent en ruime slaapmogelijkheden.
  • De Raclet Safari: met twee grote comfortabele kamers en eventueel leverbaar met een keukenunit.

Handige extra’s voor uw vouwwagen

Naast een luxe vouwwagen, zoals een Raclet, kunt u bij ons in Zuid-Holland ook terecht voor de aanschaf van handige extra’s, zoals een kantelbeugel. Denk bijvoorbeeld ook aan een disselbak voor uw vouwwagen. Daarmee maakt u kamperen nog luxer en gemakkelijker.

Bezoek onze showroom in Zevenhuizen

Kom langs bij onze showroom in Zuid-Holland en vindt gegarandeerd uw ideale, luxe vouwwagen. Hier kunt u nieuwe, maar ook tweedehands exemplaren bekijken, zodat er voor elk budget een goede vouwwagen is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 018-0633883. Ook wanneer u uit Noord-Holland, Utrecht of Zeeland komt, helpen wij u graag met een van onze diensten.