Raclet Panama-Up

Of u nu in een streek wilt rondtrekken of in een heel land: de Raclet Panama-Up vouwwagen kunt u uitzonderlijk snel opzetten. U kunt altijd binnen twee minuten een bed tot uw beschikking hebben. Met of zonder keukenblok: met de Raclet Panama-Up kiest u het model dat helemaal bij uw manier van kamperen past! Ontdek vandaag nog deze vouwwagen bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen.

Model Panama-Up: Prijzen vanaf € 9995,- (prijzen van 2023)

1.     Het opzetten van de Panama-Up

De Panama-Up is een reismodel dat verbazingwekkend snel open gaat, één handeling volstaat. U pakt de tent bij het frame en draait het naar de grond. Dat is alles! De luifel is de ideale accessoire voor een korte etappe. Ook zeer snel op te zetten met zijn 3 spandraden.

2. De voordelen

De Raclet Panama-Up heeft grote praktische voordelen. Het dekzeil en het bed met tent kunt u snel openen. Dit is een heel nieuw systeem waarmee u uw bagage kunt in- en uitladen zonder de hele vouwwagen te openen. Deze speciale eigenschap van de PANAMA-Up komt tijdens korte pauzes en het inpakken voor de deur goed van pas. Het grote bed (150 x 210 cm) met de lattenbodem geeft toegang tot een grote bergruimte en beschikt over een stopcontact (alleen in de uitvoering met keuken).

3. Slaapplaatsen

Het bed van de Raclet Panama-Up met zijn lattenbodem is één van de comfortabelste van het assortiment. U zult er enthousiast over zijn. De katoenen tent beperkt temperatuurschommelingen en heeft zelfs bij warm weer een goed ademend vermogen. Het raam van de kamer is voorzien van een doorzichtig luik, een hor en een verduisteringsluik.

4. Verschillende accessoires

De Raclet Panama-Up is een gemakkelijk aan te passen model. Het is ideaal voor een stel, maar is dankzij de vele beschikbare accessoires zó om te toveren tot een echt gezinsmodel. Aan de voorkant van de Panama kan een optionele voortent worden geplaatst, waardoor de oppervlakte 6 m² groter wordt. Aan elke kant kunnen twee extra kamers worden geplaatst, om nog vier personen onderdak te bieden. Er is ook een luifel beschikbaar, die bij een kort verblijf direct aan de wagentent kan worden bevestigd of aan de voortent om de leefruimte groter te maken.

5. Technische gegevens

Raclet Panama-Up, model met keuken:

  • Totaal gewicht belast 750 kg
  • Leeggewicht 420 kg
  • Bandenmaat 165/70 R13
  • Totaal volume 1680 l.
  • Volume opgeborgen 1540 l.

Raclet Panama-Up, model zonder keuken:

  • Totaal gewicht belast 750 Kg
  • Leeggewicht 360 Kg
  • Bandenmaat 165/70 R13
  • Totaal volume 1680 l.
  • Volume opgeborgen 1540 l.

Stel direct uw vragen

Voor vragen en meer informatie over deze Raclet Panama-Up vouwwagen neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 018-0633883. Daarnaast kunt u ook bij ons in Zevenhuizen terecht voor een Raclet Safari vouwwagen. Wij voorzien u graag van alle informatie en passend advies. U kunt bij ons ook terecht voor een vouwwagen in regio Noord-Holland.

Spectaculaire aanbiedingen

Spectaculaire WINTER en VOORJAARS aanbiedingen. Met diverse actie pakketten zowel bij nieuwe en gebruikte vouwwagens.
Bekijk onze aanbiedingen