Raclet Solena

De Raclet Solena is de ideale reisgenoot voor uw uitstapjes en reizen. Of u nu wilt kennismaken met een streek of rondtrekken in een land: met de Raclet Solena bent u altijd binnen twee minuten verzekerd van een bed. Zij vervoert uw bagage en fietsen en u kunt haar groter maken om genoeg ruimte te hebben als u ergens voor een paar dagen blijft. De uitrusting van de Raclet Solena is heel kenmerkend: een stevig deksel, dat uw spullen op reis beschermt en dat tijdens uw verblijf in een echte vloer verandert, een bagagerek om bijvoorbeeld fietsen mee te nemen en een comfortabel bed dat ook nog eens toegang geeft tot een grote bergruimte. Bekijk deze vouwwagen bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen.

Model Solena + combiluifel : Prijzen vanaf  €  7995,-   (2023)

Klik hier voor Raclet Solana videos

1.     Voordelen van een Raclet Solena

De grote voordelen van de Raclet Solena zijn praktisch van aard. De Raclet Solena is uitgerust met een bagagerek waarop u bijvoorbeeld fietsen kunt vervoeren. Het bed van 1,30 meter breed en 1,90 meter lang geeft toegang tot een bergruimte voor uw bagage. Tenslotte beschermt het stevige deksel uw spullen op reis en kan het bovendien op slot worden gedaan. Wanneer u de Raclet Solena gebruikt, wordt het een vloer. Het rust zelf op het bagagerek en past zich dus aan elke ondergrond aan. In haar basisvorm is de Raclet Solena een ideale vouwwagen voor een of twee personen.

2.     Set-up

De Raclet Solena is beslist de gemakkelijkste vouwwagen ter wereld om op te zetten: één handeling volstaat. U pakt het deksel met de hand vast en draait het naar de grond. Dat is alles.

 

Zelfs als u de tijd meerekent die het kost om twee buizen van het geraamte uit te schuiven en de hoeken van de tent vast te zetten, kost het u bij elkaar niet meer dan twee minuten. Wij adviseren u om bij een korte pauze vervolgens een zonneluifel te installeren.

3.     Sleeping

Het bed van de Raclet Solena is heel comfortabel. Het is 1,30 meter breed en 1,90 meter lang. Het is voorzien van een lattenbodem en eromheen bevindt zich een katoenen tent die de kamer vormt en die gesloten kan worden. Deze tent creëert tussen het dak van de kamer en het dak van de buitentent een luchtlaag, die een isolerend effect heeft en de temperatuurschommelingen beperkt houdt. Het raam van de kamer is bovendien voorzien van een doorzichtige kunststof ruit, een hor en een verduisterend luik.

4.     Nog meer voordelen

De Raclet Solena is een gemakkelijk aan te passen product en kan worden omgevormd tot een gezinsvouwwagen van gemiddelde omvang. Aan de voorkant van de Raclet Solena kan een optionele voortent worden geplaatst, die meer dan 6 m2 extra ruimte geeft. Deze voortent is voorzien van een grondzeil met opstaande randen, dat de leefruimte bescherming geeft bij slecht weer en wind. Aan de zijkant kan een extra kamer worden geplaatst waar nog twee personen kunnen slapen. U kunt ook een zonneluifel installeren, hetzij direct aan de cabine bij een kort verblijf, hetzij vóór de voortent om nog meer plaats te hebben.

5.     Technische specificaties

Raclet Solena model met wielas, zonder rem:

  • Leeg gewicht 230 kg
  • Totaal gewicht met lading 400 kg
  • Wielmaat 16,5 x 6,5
  • Totaal volume 940 liter
  • Volume opgeborgen 336 liter

Raclet Solena model met wielas, met rem:

  • Leeg gewicht 255 kg
  • Totaal gewicht met lading 400 kg
  • Wielmaat 16,5 x 6,5
  • Totaal volume 940 liter
  • Volume opgeborgen 336 liter

6.     Accessoires

Er is een groot aantal optionele onderdelen voor uw Raclet Solena, die u hier kunt vinden.

Neem contact op voor meer informatie

Voor al uw vragen en meer informatie over deze vouwwagen, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van alle nodige informatie en geven graag antwoord op al uw vragen. Hiervoor belt u naar 018-0633883. Komt u uit de omgeving van Zeeland, Utrecht of Noord-Holland? Kom dan zeker eens bij ons langs in Zevenhuizen. Heeft u vragen over een van onze andere vouwwagens, zoals de Jamet vouwwagen? Of is uw tenttrailer toe aan onderhoud? Ook dan helpen wij u graag.

Spectaculaire aanbiedingen

Spectaculaire WINTER en VOORJAARS aanbiedingen. Met diverse actie pakketten zowel bij nieuwe en gebruikte vouwwagens.
Bekijk onze aanbiedingen