BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Raclet vouwwagen

Bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen vindt u gegarandeerd de Raclet vouwwagen die voldoet aan al uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons zowel de nieuwste modellen van Raclet, maar ook occasions. Schaft u uw nieuwe Raclet vouwwagen bij ons aan? Dan weet u zeker dat u kwaliteit en de beste service ontvangt.

​Gegarandeerd kwaliteit met een Raclet vouwwagen

Wat is er nu lekkerder dan op vakantie gaan zonder dat u van tevoren een hotel hoeft te reserveren. Met een vouwwagen kampeert u waar u dat wilt, zonder dat u veel spullen meeneemt. Kies voor een vouwwagen van het merk Raclet. Dit merk staat bekend om het leveren van topkwaliteit. Zo zijn deze vouwwagens snel op te zetten en hebben zij ruime opbergvakken.

Een vakantie die past bij uw budget

Als u met een Raclet vouwwagen op vakantie wilt, dan kiest u bij ons uit splinternieuwe modellen of uit occasions. Hierdoor bieden wij voor elk budget de juiste oplossing. Op onze website vindt u een handig overzicht met de beschikbare nieuwe en occasionmodellen.

Bekijk de modellen in onze 1365 m² showroom

Of u nu kiest voor een splinternieuwe vouwwagen of een occasion van het genormeerde merk Raclet of Roadmaster; de specialisten van Struckman Recreatie uit Zevenhuizen geven u graag deskundig advies over de beste koop voor uw situatie en budget. Meer weten? Kom langs in onze ruime showroom of bel ons via 018-0633883.