BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Een Raclet vouwwagen uit Zevenhuizen

Bij Struckman Reactie in Zevenhuizen kunt u een Raclet vouwwagen kopen die aan al uw wensen voldoet. Zo vindt u bij ons zowel de nieuwste modellen van Raclet, maar ook occasions. Schaft u een nieuwe of tweedehandse Raclet vouwwagen bij ons aan? Dan weet u zeker dat u kwaliteit en de beste service ontvangt.

Gegarandeerd kwaliteit met een Raclet vouwwagen die u bij ons kunt kopen

Wat is er nu lekkerder dan op vakantie gaan zonder dat u van tevoren een hotel hoeft te reserveren. Met een vouwwagen uit onze showroom nabij Noord-Holland kampeert u waar u dat wilt, zonder dat u veel spullen meeneemt. Kies voor een vouwwagen van het merk Raclet. De Raclet vouwwagen die u bij ons kunt kopen, staat bekend om het leveren van topkwaliteit. Zo zijn deze vouwwagens snel op te zetten en hebben zij ruime opbergvakken.

Een vakantie die past bij uw budget

Als u met een Raclet vouwwagen, die u bij ons kunt kopen, op vakantie wilt, dan kiest u bij ons uit splinternieuwe modellen of uit occasions. Hierdoor bieden wij voor elk budget de juiste oplossing. Op onze website vindt u een handig overzicht met de beschikbare nieuwe en occasionmodellen.

Bekijk de modellen in onze 1365 m² showroom

Of u nu kiest voor een splinternieuwe vouwwagen of een occasion van het genormeerde merk Raclet of Roadmaster: de specialisten van Struckman Recreatie uit Zevenhuizen geven u graag deskundig advies over het kopen van een vouwwagen. Wilt u meer weten? Kom dan langs in onze ruime showroom of bel ons via 018-0633883.