BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Koop uw Roadmaster vouwwagen in Zevenhuizen

Met een Roadmaster vouwwagen van Struckman Recreatie uit Zevenhuizen haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Of u nu met de vouwwagen op de camping wilt staan voor een lange tijd of wilt rondtrekken door Europa, met dit Nederlandse topproduct is het allemaal mogelijk! Wist u dat er vouwwagens beschikbaar zijn voor maar liefst 8 personen?

Jarenlang kampeerplezier met een Roadmaster vouwwagen

Waar wilt u dit jaar op vakantie met een vouwwagen van Roadmaster? Wilt u wekenlang genieten op een camping waarbij u zich nergens zorgen over hoeft te maken? Of gaat u liever op rondreis? Wat uw wensen ook zijn, met een Roadmaster vouwwagen hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken over een slaapplek. De vouwwagens van dit Nederlandse merk staan bekend om hun brede toepasbaarheid en hoge kwaliteit. In onze showroom vindt u twee varianten, namelijk de Family – S en de Family Sport. De grootte van de vouwwagen is vooral het verschil. De Family – S biedt ruimte voor vier tot acht personen en de Family – Sport voor twee tot vier personen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag advies over de Roadmaster of Raclet vouwwagens die wij aanbieden? Kom dan langs in onze 1365 m² showroom in Zevenhuizen. Op onze website vindt u een paar handige tips voor het aanschaffen van een vouwwagen. Ontvangt u liever telefonisch advies? Dan belt u naar 018-0633883. Wij staan u graag te woord.