BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Tent reparatie

Voor deskundige tent reparatie schakelt u een zeilmaker in met meer dan 35 jaar ervaring. Of u nu het zeil van uw voortent, vouwwagentent, of kampeertent wilt laten repareren, Struckman Recreatie zorgt ervoor dat uw tent in een mum van tijd weer in de best mogelijke staat is.

Biedt uw tent ter reparatie aan bij een ervaren zeilmaker

Als u met de tent op vakantie gaat, wilt u natuurlijk dat u altijd goed beschut bent tegen regen en wind. Om dit te garanderen moet uw tent waterdicht zijn. Heeft u een gaatje of scheuren ontdekt in uw tent? Biedt uw tent dan ter reparatie aan, aan een gespecialiseerde zeilmaker. Struckman Recreatie heeft ruime ervaring in huis om elke tent in een mum van tijd te repareren.

Van dinsdag tot zaterdag geopend

Zorg ervoor dat u ook dit jaar met een veilige en waterdichte tent op vakantie gaat door uw tent ter reparatie aan te bieden aan onze ervaren zeilmakers. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel in Zevenhuizen. Onze medewerkers maken daar een analyse van de schade en gaan direct voor u aan de slag. Wilt u meer weten of heeft u vragen over het laten repareren van uw tent? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 018-0633883.