BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Tenttrailer dealer

Bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen kunt u terecht als u op zoek bent naar een tenttrailer dealer. Wij bieden u als tenttrailer dealer ook nog andere producten en diensten aan, zoals een vouwwagen van een van onze beschikbare merken. Ontdek vandaag nog welke producten wij allemaal aanbieden en kom erachter of er iets voor u tussen zit. Zo gaat u binnenkort goed op reis.

Een tenttrailer koopt u bij onze dealer

Wanneer u op zoek bent naar een dealer voor een tenttrailer of een vouwwagen, dan heeft u hiervoor de juiste partij gevonden. Wij helpen u als dealer graag aan een kwalitatieve tenttrailer of vouwwagen. Bij een tenttrailer ligt de tent op de aanhanger. Hierdoor houdt je veel ruimte over in de bak. Deze tent kan je bij een tenttrailer ook makkelijk monteren op de aanhanger. Een van de grootste voordelen van een tenttrailer in vergelijking met een vouwwagen die je bij ons als dealer kunt kopen, is dat een tenttrailer een veel groter bed heeft. Dit komt door de hoeveelheid ruimte die je hebt wanneer je voor een tenttrailer gaat in plaats van een vouwwagen, die wij als dealer voor je klaar hebben staan in onze showroom.

Koop een tenttrailer bij ons bedrijf

Heeft u interesse in de tenttrailer of een vouwwagen van onze dealer in Zevenhuizen? Neem hiervoor direct contact met ons op en wij voorzien u graag van alle informatie en een passend advies over een tenttrailer of een nieuwe vouwwagen. Hiervoor belt u naar het telefoonnummer 018-0633883. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor al onze producten en diensten. Bekijk ook zeker eens onze vouwwagens, zoals de Trigano vouwwagen.