BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Onderhoudsbeurt voor uw tenttrailer

Beschikt u over een tenttrailer en heeft deze een onderhoudsbeurt nodig? Dan schakelt u hiervoor de hulp in van Struckman Recreatie in Zevenhuizen. Wij zijn een van de meest gespecialiseerde dealers en voorzien u graag van de beste tenttrailers en vouwwagens. Ontdek vandaag nog wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en laat door ons een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw trailer.

Breng uw tenttrailer bij ons voor een goede onderhoudsbeurt

Heeft u een tenttrailer en is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Wij helpen u graag als tenttrailer dealer! Het is belangrijk dat u met een kwalitatieve tenttrailer op reis gaat. Een goede service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wanneer u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt voor uw tenttrailer, dan voorzien wij u van een goed advies, zodat uw tenttrailer of vouwwagen in topconditie is. Het verrichten van onderhoud kan het beste in de maanden september tot en met januari.

Schakel ons in voor een onderhoudsbeurt

Is uw tenttrailer ook toe aan een onderhoudsbeurt? Of heeft u misschien nog een vraag over de tenttrailer of een vouwwagen, zoals de Cabanon vouwwagen? Of een Raclet Panama-Up? In alle gevallen vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 018-0633883. Heeft u nog vragen over een van onze andere producten of diensten? Ook in dit geval neemt u contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie. U schakelt ons bedrijf in Zevenhuizen ook in als zeilmakerij in Zuid-Holland.