BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Voortent reparatie in Zevenhuizen

Is de voortent van uw vouwwagen, caravan of camper stuk en wilt u deze tent ter reparatie aanbieden aan een gespecialiseerd bedrijf in de buurt van Rotterdam in Zuid-Holland? Kies dan voor Struckman Recreatie in Zevenhuizen. Door ons vakmanschap en de beste machines is uw voortent in een mum van tijd gerepareerd, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Is uw voortent toe aan reparatie? Ga voor het beste eindresultaat!

Staat de vakantie voor de deur, maar is het u opgevallen dat de voortent van uw camper, vouwwagen of caravan toe is aan reparatie? Dan wilt u die natuurlijk zo snel en deskundig mogelijk laten uitvoeren. Kies daarom voor Struckman Recreatie. U bent bij ons gegarandeerd van het beste eindresultaat, doordat wij werken met ervaren monteurs in een grote werkplaats. Daarnaast beschikken wij over een eigen zeilmakerij waar we altijd tentzeil op voorraad hebben. Dit biedt u het voordeel dat u bij ons nabij Rotterdam nooit lang wacht op de reparatie van uw tent.

Wij zorgen voor een waterdichte tent

Als u met de tent op vakantie gaat, wilt u natuurlijk dat u altijd goed beschut bent tegen regen en wind. Om dit te garanderen moet uw tent waterdicht zijn. Heeft u een gaatje of scheuren ontdekt in uw tent? Biedt uw tent dan ter reparatie aan, aan onze gespecialiseerde zeilmakers vlak bij Rotterdam. Wij hebben ruime ervaring in huis om elke tent in een mum van tijd te repareren.

Informeer direct naar de mogelijkheden

Wilt u weten hoe wij snel en deskundig de reparatie aan uw voortent uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 018-0633883. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Liever de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje koffie? Dat kan! U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel in Zevenhuizen, in Zuid-Holland, voor de repartie van uw tent of vouwwagen.