BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Vouwwagen kopen die nieuw is

Denkt u al een tijdje na over het aanschaffen van een vouwwagen en wilt u deze nieuw kopen? Dat kan bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen. Wij helpen u graag aan een vouwwagen die nieuw is of kom bijvoorbeeld langs voor het ruime aanbod aan tenttrailers. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor vele andere producten, zoals tenten en zeilen voor onder andere uw tent, boot of aanhanger.

Een vouwwagen kopen die gloed nieuw is en voldoet aan uw wensen

Wanneer u een vouwwagen nieuw koopt, dan koopt u als het ware een mengvorm tussen een tent en aan caravan. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel op reis. De vouwwagen is namelijk als aanhanger makkelijk achter de auto te vervoeren. Op die manier kunt u overal gemakkelijk verblijven. Ontdek vandaag nog de voordelen van een vouwwagen wanneer u deze nieuw koopt en bekijk ons volledige aanbod.

Schaf bij ons een vouwwagen aan

Wilt u een vouwwagen aanschaffen die helemaal nieuw is, bijvoorbeeld een Raclet Solena? Dan heeft u bij ons bedrijf in Zevenhuizen meer dan genoeg keuze. Heeft u interesse in een van onze vouwwagens of bent u misschien benieuwd naar meer informatie over ons als tenttrailer dealer? Neem gerust eens contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de producten en diensten die wij aanbieden. Hiervoor belt u naar 018-0633883.