BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Vouwwagen Noord-Holland

Als u een vouwwagen aan wilt schaffen, wilt u dit wel doen bij een van de meest gespecialiseerde dealers in de regio Noord-Holland. Kies daarom voor Struckman Recreatie. Met een uitgebreid aanbod en jarenlange ervaring in het verhandelen, onderhouden en renoveren van vouwwagens, weten onze specialisten precies waar u op moet letten tijdens de aankoop van een nieuwe vouwwagen.

De vouwwagen voor uw ideale vakantie vindt u in de regio Noord-Holland

Of u nu voor drie weken op een camping in Frankrijk wilt staan, of rond wilt gaan reizen in Ierland, bij Struckman Recreatie vindt u de vouwwagen die het meest geschikt is voor uw reis. Het kopen van een vouwwagen kent vele voordelen ten opzichte van een caravan. Zo is een vouwwagen veel compacter, waardoor de wind veel minder impact heeft op het rijden. Daarnaast is een vouwwagen van de specialist in de regio Noord-Holland veel goedkoper in de aanschaf dan een caravan.

Ontdek de ruime collectie in onze showroom

In onze showroom van maar liefst 1365 m² vindt u verschillende vouwwagens van de merken Roadmaster en Raclet. Hier kunt u naar hartenlust de vouwwagens bekijken en een demonstratie krijgen van het efficiënt in- en uitvouwen. U vindt ons aan de Swanlaweg 4 in Zevenhuizen. Wilt u telefonisch meer informatie ontvangen over een vouwwagen die wij verkopen in de regio van Noord-Holland en Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 018-0633883