BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Deskundige vouwwagen reparatie in Zevenhuizen

Elke vouwwagen is op ten duur toe aan reparatie. Er zijn allerlei factoren waardoor uw vouwwagen beschadigd is geraakt in de afgelopen jaren. Gelukkig is er een specialist als Struckman Recreatie uit Zevenhuizen die ervoor zorgt dat uw vouwwagen weer in haar oude staat wordt hersteld, zodat u weer zorgeloos en veilig op vakantie kunt.

Biedt uw vouwwagen ter reparatie aan bij de specialist

Van welk merk is uw vouwwagen? Heeft u bijvoorbeeld een vouwwagen van Cabanon, Camp-Let, Comanche, Combicamp, Conway, Roadmaster, Jamet, Kariba, Paradiso of Raclet? Wat voor vouwwagen u ook heeft, u biedt een vouwwagen van elk merk ter reparatie aan bij Struckman Recreatie. Met een ruime werkplaats, jaren ervaring en de beste materialen op voorraad zorgen wij ervoor dat uw vouwwagen zo snel mogelijk in topconditie wordt gebracht. Is het tentzeil van de vouwwagen beschadigd? Geen probleem, wij beschikken over een eigen zeilmakerij waardoor wij uw gehele vouwwagen repareren.

Kies voor het beste eindresultaat

Als u uw vouwwagen of tent ter reparatie aanbiedt aan Struckman Recreatie, dan bent u zeker van een uitstekend uitresultaat. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor uw vouwwagen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 018-0633883 of kom langs in onze winkel aan de Swanlaan 4 in Zevenhuizen.