BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Vouwwagens & Zeilmakerij

We laten er geen gras over groeien. Ongeacht merk en type.

Een vouwwagen specialist vlak bij Rotterdam

Struckman Recreatie & Zeilmakerij is dé vouwwagen specialist in de omgeving van Rotterdam. Al jaren zijn wij een professionele vouwwagen en groepstenten dealer. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten zeilen, onder andere voor uw tent, boot of aanhanger. Ons bedrijf voldoet aan al de door de overheid en het RIVM gestelde eisen, zodat u verzekerd bent van kwalitatief en veilig materiaal.

Ga voor een vouwwagen of tent naar onze dealer en specialist nabij Rotterdam

Struckman Recreatie & Zeilmakerij, gevestigd in Zevenhuizen in de buurt van Rotterdam, is de specialist op het gebied van alle type vouwwagens. Bij ons vindt u geen caravans, maar wel alles op het gebied van vouwwagens en tenten. Met name luxe vouwwagens voor gezinnen die veel ruimte nodig hebben, maar ook vouwwagens om trekkend te kamperen en tweepersoons vouwwagens. De moderne vorm van kamperen anno nu begint bij onze deskundige vouwwagen dealer!

Neem contact met ons op bij vragen of interesse

Wilt u uw vouwwagen laten repareren of heeft u speciale wensen? Door middel van onze eigen zeilmakerij kunnen wij deze vaak vervullen. Zoekt u net iets anders dan de standaard vouwwagen? Bijvoorbeeld een vouwwagen met een extra lang bed voor iemand boven de 2.10 m of een vouwwagen met een grote uitbouw mogelijkheid? Aanpassingen voor gezinsgrootte of voor iemand met een handicap zijn ook geen probleem. Neem contact op met onze vouwwagen specialist en dealer in Zevenhuizen, nabij Rotterdam, en ontdek alle mogelijkheden.