BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Vouwwagen en tent reparatie in Zevenhuizen

Heeft u een vouwwagen waarvan de tent toe is aan reparatie? Dan gaat u naar Struckman Recreatie in Zevenhuizen. Wij zijn dé specialist op dit gebied met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en repareren van zeilen voor verschillende toepassingen. Zo gaan wij ook graag voor u aan de slag met de reparatie van de tentdoek van uw vouwwagen.

Een vouwwagen waarvan de tent toe is aan reparatie? Kies voor jarenlange ervaring

Als de tent van uw vouwwagen toe is aan reparatie, dan laat u deze repareren door een zeilmaker met verstand van zaken. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide werkplaats is de reparatie van de tentdoek van uw vouwwagen zo geregeld. Wij beschikken over één, twee en drie naalden industrienaaimachines, waarmee wij zelfs de meest dikke tentzeilen repareren. Is er een deel van de tent afgescheurd en moet dit vervangen worden? Geen probleem. Doordat wij altijd voldoende tentzeil op voorraad hebben, weet u zeker dat de reparatie van de voortent snel verloopt. Kom vandaag nog langs voor de reparatie van de tentdoek van uw vouwwagen.

Bel ons voor een afspraak of kom langs

Wilt u de tent van uw vouwwagen ter reparatie aanbieden aan Struckman Recreatie uit Zevenhuizen? Of wilt u uw vouwwagen laten keuren? Kom dan langs in onze winkel. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken, bijvoorbeeld voor de reparatie van de tentdoek van uw vouwwagen. Liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt onze specialisten telefonisch bereiken via 018-0633883. Samen zorgen we ervoor dat uw zeil snel wordt gerepareerd.