BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Koop uw vouwwagen in onze winkel in Zevenhuizen

In de uitgebreide vouwwagen winkel en showroom van Struckman Recreatie vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie met de vouwwagen. Of u nu een paar weken op dezelfde camping gaat staan of door Europa gaat trekken, wij zorgen ervoor dat u altijd goed voorbereid op reis gaat.

Bekijk uw favoriete vouwwagen in onze winkel en showroom in Zevenhuizen

Heeft u al informatie ingewonnen over een bepaalde vouwwagen? Of heeft u nog geen idee welke het beste past bij uw eisen en reiswensen? Wat uw situatie ook is, samen met onze specialisten vindt u gegarandeerd een geschikte vouwwagen in onze winkel en showroom. Kies bijvoorbeeld voor een vouwwagen van Raclet of Roadmaster, enkele merken die wij met trots verkopen.

Een vouwwagen die past bij uw budget

Heeft u een bepaald budget waar u zich aan wilt houden tijdens het aanschaffen van uw nieuwe vouwwagen? Dan bent u bij Struckman Recreatie aan het juiste adres. In onze winkel en showroom kiest u uit fabrieksmodellen en occasions. Op onze website vindt u een overzicht van de beschikbare occasions.

Ook voor deskundig onderhoud en reparaties

Als u een vouwwagen heeft gekocht in onze winkel, dan wilt u dat deze altijd optimaal presteert. Daarom is het fijn om te weten dat u bij ons terecht kunt voor deskundig onderhoud en alle nodige reparaties aan uw vouwwagen. Wij zijn een BOVAG-erkend bedrijf, waardoor u verzekerd bent van een goede afhandeling.

Kom langs en ontdek ons ruime aanbod

Ontdek de vouwwagen van uw dromen bij dé ervaren specialist in Zevenhuizen. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om elke vouwwagen uitgebreid te bekijken in de showroom. Heeft u voordat u langskomt nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 018-0633883.