BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Vouwwagens kopen in Zuid-Holland

Kies bij Struckman Recreatie uit een gevarieerd aanbod aan vouwwagens waarmee u vanuit Zuid-Holland op vakantie kunt gaan. Met een 1365 m² grote showroom en altijd lopende aanbiedingen vindt u bij ons in Zevenhuizen gegarandeerd de vouwwagen die u zoekt.

Vouwwagens vindt u bij dé specialist in Zuid-Holland

Met een vouwwagen op vakantie gaan is een unieke manier van kamperen. Ten opzichte van een caravan heeft het vele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat een vouwwagen erg compact is, maar toch zeer eenvoudig op te zetten is? Als u langskomt in onze showroom in Zuid-Holland, demonstreren onze enthousiaste medewerkers dit graag voor u bij de verschillende vouwwagens. Daarnaast kunt u bij ons in Zuid-Holland ook terecht voor een onderhoudsbeurt voor uw vouwwagen.

Ook voor onderhoud aan uw vouwwagen

Heeft u een vouwwagen en is deze toe aan een onderhoudsbeurt bij ons in Zuid-Holland? Ook dan bent u bij Struckman Recreatie aan het juiste adres. Uw vouwwagen wordt door ervaren monteurs voorzien van een BOVAG-onderhoudsbeurt, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. U kunt bij ons in Zuid-Holland terecht met vouwwagens van vrijwel ieder merk.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Wilt u een nieuwe vouwwagen aanschaffen voor een vakantie waarin u onbezorgd kampeert? Kom dan langs in onze showroom in Zevenhuizen, Zuid-Holland nabij Noord-Holland, en bekijk ons ruime aanbod vouwwagens. Heeft u vragen of wilt u onderhoudsbeurt laten plegen aan uw vouwwagen in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 018-0633883.