BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Een kantelbeugel voor uw vouwwagen nabij Rotterdam

Als u een kantelbeugel nodig heeft voor uw vouwwagen, bent u bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen, nabij Rotterdam aan het juiste adres. Voor elke vouwwagen hebben wij een goede kantelbeugel, waarmee u uw wagen eenvoudig op zijn kant zet. Een kantelbeugel bevat bovendien ook wieltjes, waardoor het stallen van de vouwwagen nog gemakkelijker wordt. Kom naar onze showroom en wij vertellen u graag welke beugel het best is voor uw wagen.

Met een kantelbeugel stalt u uw vouwwagen heel eenvoudig

Uw vouwwagen verplaatsen en stallen wordt veel gemakkelijker met een goede kantelbeugel. Daarom verkopen wij hier verschillende exemplaren van, zodat er altijd een beugel is die geschikt is voor uw vouwwagen. Schaf een goede beugel aan en het opbergen en verplaatsen van uw vouwwagen gaat voortaan een stuk eenvoudiger én veiliger.

Meer handige producten voor uw vouwwagen

Naast een kantelbeugel hebben wij nog veer meer handige artikelen voor uw vouwwagen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een disselbak? Daarmee creëert u eenvoudig extra opbergruimte, iets dat altijd van pas komt als u gaat kamperen met het hele gezin. Of heeft u een speciaal zeil nodig? In onze zeilmakerij maken wij dit graag op maat voor u.

Kom langs of vraag om meer informatie

Bezoek onze showroom in Zevenhuizen in de regio Rotterdam en vindt de ideale kantelbeugel voor uw nieuwe of tweedehands vouwwagen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze producten? Bel dan naar 018-0633883.