BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Een disselbak voor uw vouwwagen nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar een disselbak voor uw vouwwagen in de regio Rotterdam? Kom dan naar Struckman Recreatie in Zevenhuizen! In onze showroom hebben wij namelijk allerlei accessoires voor vouwwagens staan, waaronder ook disselbakken. Of u nu een groot of klein formaat wilt; wij hebben zeker het juiste exemplaar dat aan al uw wensen voldoet.

De ideale disselbak voor uw vouwwagen

Met een disselbak creëert u eenvoudig extra opbergruimte; iets dat altijd erg handig is bij het kamperen. Een disselbak wordt vaak gebruikt om een campingkoelkast of gasfles in te vervoeren, maar ook voor het vervoeren en opbergen van andere spullen is hij geschikt. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed en gereedschap. Voor welke reden u ook een disselbak wilt aanschaffen; bij ons zit u goed. We geven u graag advies en kunnen de disselbak zelfs aan uw vouwwagen bevestigen. Zo weet u zeker dat deze goed gemonteerd is en u veilig op pad kunt.

Meer producten voor fijn kamperen

Naast een disselbak voor uw vouwwagen kunt u bij ons in de buurt van Rotterdam nog veel meer artikelen kopen om fijn te kamperen met het hele gezin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kantelbeugel voor uw vouwwagen? Of van een groepstent, zodat u slaapplaats heeft voor de hele familie of het hele sportteam? Wij hebben het allemaal.

Kom langs bij onze showroom

Of u nu een disselbak of een ander product voor uw vouwwagen nodig heeft; in onze showroom in Zevenhuizen vindt u zeker wat u zoekt. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over ons assortiment? Neem dan telefonisch contact met ons op via 018-0633883.