BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Keuring van uw vouwwagen

Laat de keuring van uw vouwwagen uitvoeren bij een BOVAG-erkend bedrijf. Struckman Recreatie uit Zevenhuizen is al jaren dé specialist op het gebied van vouwwagens, waardoor u zeker weet dat op alle belangrijke punten wordt gelet. Bent u geïnteresseerd in een keuring voor uw vouwwagen? Kom langs of neem contact met ons op.

De keuring van uw vouwwagen laten uitvoeren door een specialist

Struckman Recreatie heeft al sinds 2008 ervaring in het verkopen, repareren en onderhouden van vouwwagens van verschillende merken. Hierdoor hebben wij de juiste en deskundige kennis over de keuring van uw vouwwagen. Na de keuring weet u precies welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u na reparatie weer veilig op vakantie kunt met uw vouwwagen. Wilt u deze onderdelen direct laten repareren of vervangen? Dat is geen probleem. In onze uitgebreide werkplaats is uw vouwwagen in een mum van tijd weer in topstaat.

Zekerheid tijdens de aankoop van een vouwwagen door een BOVAG-keuring

Als u een tweedehands vouwwagen aanschaft, dan is de keuring door een BOVAG-erkend bedrijf in de regio Rotterdam van enorme toegevoegde waarde. Hierdoor weet u zeker dat u krijgt waar u voor betaalt. Is de vouwwagen degelijk? Zijn er onderdelen kapot? Rijdt de vouwwagen nog wel naar behoren? Dit zijn allemaal vragen waarop wij u antwoord geven tijdens de BOVAG-keuring van uw vouwwagen in onze werkplaats nabij Rotterdam.

Wat zijn de opties als mijn vouwwagen wordt afgekeurd?

Is het repareren van uw vouwwagen niet meer rendabel? Dan kunt u overwegen om een nieuwe vouwwagen te kopen. Bij Struckman Recreatie vindt u vouwwagens voor ieder budget. Zo bieden wij splinternieuwe modellen, maar ook occasions. Bekijk ons huidige aanbod in de showroom.

Zorg dat u veilig de weg op kunt

U wilt er zeker van zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens uw volgende vakantie met de vouwwagen. Maak daarom direct een afspraak voor het laten keuren of het repareren van uw vouwwagen bij dé specialist. U maakt een afspraak door te bellen naar 018-0633883 of door langs te komen in onze winkel in Zevenhuizen. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.