BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Trigano vouwwagen onderhoud in Zuid-Holland

U gaat over een tijdje op vakantie met uw Trigano vouwwagen, maar u heeft gemerkt dat deze niet meer zo gemakkelijk in- of uitklapt en dat er een gat zit in de tent. Wat nu? Ga langs bij Struckman Recreatie in Zevenhuizen, Zuid-Holland voor onderhoud aan uw Trigano vouwwagen. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van vouwwagens van verschillende merken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om uw vouwwagen in een mum van tijd weer als nieuw te maken.

Laat uw Trigano vouwwagen repareren door ervaren monteurs

Als het aankomt op het repareren van uw Trigano vouwwagen, dan wilt u dat dit gebeurt met de grootste zorgvuldigheid bij een gerenommeerde werkplaats in Zuid-Holland. Om dit te garanderen hebben wij enkel ervaren monteurs in huis die weten hoe een vouwwagen in elkaar zit en wat de beste manieren zijn om deze weer in een nieuwstaat te krijgen. Ook beschikken wij over een zeilmakerij, waardoor het tentzeil van uw Trigano vouwwagen in een mum van tijd gerepareerd is.

Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden

Laat uw Trigano, Cabanon of Jamet vouwwagen repareren door de specialisten van Struckman Recreatie in Zuid-Holland. Wilt u graag voorkomen dat uw vouwwagen stukgaat? Ook dan zijn wij u van dienst. Doordat wij BOVAG-erkend zijn, zorgen wij voor een gegarandeerd goed uitgevoerde onderhoudsbeurt. Wat u ook kiest, wij staan voor u klaar. Ontdek de mogelijkheden door te bellen naar 018-0633883 of kom langs in onze winkel in Zevenhuizen.