BOVAG-erkend

1365 m² grote showroom

Topmerken van Nederlandse bodem

Onderhoud uw Jamet vouwwagen in Zuid-Holland

Wilt u er zeker van zijn dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens uw volgende reis met uw Jamet vouwwagen? Of merkt u dat deze niet meer zo goed in- en uitvouwt als vroeger? Dan is het tijd voor een onderhoudsbeurt door een specialist in vouwwagens. Kom daarvoor naar de werkplaats van Struckman Recreatie in Zevenhuizen.

Deskundig onderhoud aan uw Jamet vouwwagen door ons BOVAG-erkend bedrijf

Als u kiest voor onderhoud aan uw Jamet vouwwagen in Zuid-Holland, dan wilt u gegarandeerd zijn van kwaliteit. Dat begrijpen wij maar al te goed. Om deze garantie te bieden zijn wij een erkend BOVAG-bedrijf. Dat wil zeggen dat wij werken volgens de normen die de BOVAG stelt én dat u profiteert van een garantie wanneer er bepaalde onderdelen stuk gaan. Daarnaast beschikken onze monteurs over jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van vouwwagens van allerlei merken. Zo laat u uw Jamet vouwwagen of tent met een gerust hart door ons onderhouden of repareren.

Kies voor goed onderhoud

Wij zorgen ervoor dat u met een veilig gevoel weer de weg op kunt met uw Jamet, Trigano of Cabanon vouwwagen. Kom voor goed onderhoud aan uw Jamet vouwwagen langs bij onze werkplaats in Zevenhuizen, Zuid-Holland of maak direct een afspraak door te bellen naar 018-0633883. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.